2021-03-09 12:26:45• hírek • Szatmár.ro

Német, angol és orosz nyelvtanfolyamot hirdet a Hans Lindner Alapítvány

Az idegennyelv-tanulás fontosságához manapság kétség sem férhet, hisz a már-már teljessé vált globalizáció korában még inkább igaz a mondás, „Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy”. Az idegennyelv-tudás bírtokában az ember könnyebben tud elhelyezkedni a hazai munkaerőpiacon, a külföldi munkavállalásnak pedig szinte elengedhetetlen kelléke, ám ennél jóval messzebb mutatnak az előnyei, ugyanis minden egyes újabb nyelvvel egy egészen új világ nyílik meg előttünk.

Épp ezért sosem késő úgy dönteni, hogy az anyanyelv mellett egy-két idegen nyelvet is elsajátít az ember. Ebben nyúlt most segítséget a szatmári Hans Lindner Alapítvány, mely a Fit for life program keretében 2021 március-áprilisában több nyelvtanfolyamot is indít. Az angol és orosz tanfolyamokra kezdők jelentkezését várják, a német kurzusra azonban a kezdők mellett jelentkezhetnek a középhaladók is. S mivel a nyelvek mellett nagy szükség lehet napjainkban a számítógépes ismeretekre is, ezért természetesen nem marad el a számítógépkezelői tanfolyam sem.


A nyelvtanfolyamok 30 órát, a számítógépkezelői tanfolyamán 20 órát foglal magába. Jelentkezni az alapítvány ide kattintva elérhető honlapján lehet, vagy személyesen, a Ceahlaului utca 38. szám alatt, de további információkat a 0261- 715 136-os telefonszámon is lehet igényelni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: